It Patroan 5, 8491 PK Akkrum

Op Facebook

Begin dit jaar werd de voormalige NAM-locatie bij Hollum op Ameland getroffen door een storm. Door het hoge water werd een deel van de locatie weggespoeld.
In opdracht van Arcadis Nederland stonden wij een dag later op locatie om een stalen damwandscherm aan te brengen.
Inmiddels zijn de saneringswerkzaamheden afgerond, en worden vandaag de laatste meters damwand verwijderd.

https://nos.nl/artikel/2266595-deel-oude-nam-locatie-op-ameland-spoelt-weg-door-harde-wind.html

: 5 dagen, 15 uren terug | : 26

Live meekijken met onze medewerkers?

Knol is actief in Dornumersiel (Duitsland), waar stalen buizen worden geplaatst in de jachthaven, in opdracht van GDG.

https://www.ycacc.de/Hauptseiten/Webcam/ycacc1/Grossbild.php

https://www.ycacc.de/Hauptseiten/Webcam/ycacc2/Grossbild.php

: 6 dagen, 14 uren terug | : 6

Update van de 4 complexe prefab betonnen pijlers in de maak op onze werf voor de aanleg van de ringweg N303 in Voorhuizen, in opdracht van Strukton Civiel :
De basiswapening staat, zoals u ziet heeft dit project een complexe wapeningsconfiguratie in de kern.

Meer informatie over dit project: https://lnkd.in/gj7G2pi

: 6 dagen, 14 uren terug | : 31

Actiefoto:
Zie hier de roeisloep van Tréwes waar Knol trotse sponsor van is!
We hebben zelfs een aantal werknemers aan boordđź’Ş
Afgelopen zaterdag waren ze in actie in de winterse buien op een woellige Waddenzee bij Harlingen.

: 1 week, 1 dag terug | : 37

Wij zijn inmiddels begonnen met de uitbreiding van Van der Werff Logistics te Heerenveen.De uitbreiding betreft een garage voor onderhoud aan eigen materieel.

De (symbolische) 1e paal is geheid door Homme Tulner en Sander Jaeger. Knol Akkrum heeft de bedrijfskleding voor de jongens geregeld en de paal is succesvol op diepte geslagen.

In totaal worden er 119 palen met een lengte van 8.25 meter aangebracht in opdracht van C van der hauw betonbouw BV. Een solide fundering waarop Van der Werff Logistics weer jaren voort kan.

: 1 week, 5 dagen terug | : 32

Vandaag hebben wij pontons geleverd voor de Midnightwalk Leeuwarden aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden. zo'n 8000 deelnemers kunnen vanavond rekenen op een veilige oversteek!

Wij wensen alle deelnemers en organisatie succes, en natuurlijk veel plezier!

: 2 weken, 4 dagen terug | : 20

In de wijk Reitdiep fase 3, Groningen leverden wij begin deze week 2 kunstwerken op voor Arcadis Nederland in opdracht van Gemeente Groningen .
Het project had de juiste ingrediënten om van begin tot eind in eigen beheer uitgevoerd te worden! #tevredenklant

: 2 weken, 6 dagen terug | : 20

In #Sneek heien we 350 prefab palen voor de realisatie van 34 nieuwbouwwoningen, voor IJB Funderingen. In opdracht van MorgenWonen, VolkerWessels.

: 3 weken, 6 dagen terug | : 33

Fundatie voor een 400 tons kantbank in de maak. In opdracht van SteelCare BV maken we in Hoogezand een verdiepte put, waarin de machine voor deze metaalbewerkingstechniek geplaatst zal worden.

: 4 weken, 1 dag terug | : 23

Vanmorgen werden onze collega's Jeroen Tingen en Johannes Poepjes geïnterviewd door Omrop Fryslân over het aanleggen van 1,5 km nieuwe kaden in Terherne.

Provincie Fryslân investeert 800.000 euro in het opknappen van de kaden van de Nije Sânsleat in Terherne. De bestaande houten damwanden worden na ruim veertig jaar vervangen door stalen wanden. Die moeten vijftig tot honderd jaar meegaan. Daarnaast worden er natuurvriendelijke kaden aangelegd.

: 1 maand terug | : 24

In Reitdiep, Groningen realiseren we hei- constructiewerk voor 3 bruggen en 2 kademuren, voor Oosterhuis b.v., in opdracht van Gemeente Groningen. Hiermee maken we fase 4 van het nieuwbouwplan woonrijp.

Extra factor om rekening mee te houden zijn de naastgelegen huizen i.v.m. trillingen, hierbij is goede afstemming met bewoners in de omgeving van belang. In 4 weken plaatsen we de diverse stalen damwanden en realiseren we het constructiewerk.
Door de aanleg worden de verschillende wijken aan elkaar verbonden.

: 1 maand, 1 week terug | : 19

Word jij onze nieuwe buur?

2 kantoorunits zijn te huur: It Patroan 5 in Akkrum.
Kantoorruimtes van 17m2 en 35m2, gecombineerd of apart te huur.

Over de units: gestoffeerd, wifi aanwezig, in overleg gemeubileerd, gedeelde toiletten en keuken.

Over het pand en de locatie: ruime representatieve gezamenlijke ontvangsthal; veel parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein; ligging op industrieterrein, vlak bij snelweg en station.

Huurtermijn in overleg.
Voor interesse: bel of mail Harke. 06-53 60 72 46 of h.hartmans@knol-akkrum.nl

: 1 maand, 1 week terug | : 8

Vanmorgen leverden wij dit project op voor It Fryske Gea, in opdracht van Provincie Fryslân. Het project bestond uit twee delen: het maken van een loswal en het afschermen van de eerder door ons gemaakte zwaluwhaven Ald Dwinger.
Door deze loswal kan it Fryske Gea het gebied Ald Dwinger onderhouden. De zwaluwhaven, en tevens monument voor het 75 jaar geleden neergestorte gevechtsvliegtuig, is afgeschermd in verband met het broeden van de zwaluwen.

Alle aspecten van de waterbouw, waaronder heiwerk, betonwerk, constructie en grondwerk kwamen hierbij aan bod.

: 1 maand, 1 week terug | : 18

In #Langelille ligt de komende tijd een loop- en fietsbrug van Knol Verhuur. Deze brug werd door ons opgebouwd om de huidig brug tijdelijk te vervangen. In opdracht van Koninklijke Oosterhof Holman

: 1 maand, 2 weken terug | : 12

Recent werd op Bonaire de Zuidelijke Pier opgeleverd, met Knol Akkrum als hoofdaannemer. Bekijk in deze korte film dit prachtige project dat wij realiseerden aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. De pier is nu weer klaar voor de toekomst.

: 1 maand, 2 weken terug | : 32